RSS
 

Archive for the ‘Algemeen’ Category

1 Januari

01 jan

Tevens maakte ik een start met de NintendoSAL (stitch-along) die op Instagram werd geinitieerd. Hierbij krijg ik elke maand 2 blokken van 60×60 steken in het klassieke Nintendo thema. De blokken van Januari zijn met Mario en Zelda, mijn favorieten! 

 
Reacties uitgeschakeld voor 1 Januari

Posted in Algemeen

 

Een nieuw jaar!

01 jan

Dus nieuwe kansen… ook voor mijn blog. Als je die tenminste nog zo mag noemen na ruim anderhalf jaar afwezigheid. 

Sinds een paar weken ben ik bezig met het bijhouden van een bulletjournal. In het begin vooral om order in de chaos van mijn hoofd te krijgen maar zeker ook om mezelf doelen te stellen en zwart op wit bij te houden en mezelf dus zo te motiveren ze te halen! 

Allemaal analoog, op papier dus. Ik had nog een mooi schriftje liggen, Pintereste mezelf een slag in de rondte voor ideeen wat ik ging bulleten en ging aan de slag. De eerste weken was het uitproberen wat wel en niet handig was om bij te houden en welke doelen wel en niet haalbaar waren maar nu denk ik een fijne modus te hebben gevonden voor het journallen. 

Mijn doelen stel ik op diverse vlakken: freubels, sportief, gezin, andere hobbies. Ik probeer aan het begin van de week (of vlak ervoor op zondag een plan te maken van wat ik ga doen en probeer me daar in die week dan ook aan te houden. Natuurlijk komt het leven weleens tussen mij en mijn journal dus ben ik flexibel maar het is een hele fijne leidraad! Ik stel maandelijkse en wekelijkse doelen, vul vrije tijd in, plan mijn sportieve momenten (rennen, lopen, hockey) en bedenk een weekmenu… Elke dag streep ik af wat ik heb gedaan, herplan waar nodig en kijken of het allemaal nog gaat lukken. 

En het werkt! Ik heb echt meer rust in mijn hoofd. Probeer gezonder en bewuster te leven en effectiever met mijn tijd om te gaan… want laten we wel wezen: een dag heeft gewoon standaard te weinig uren en ik hou ook van slapen! 

Nu dan deze blog. Ik ga met behulp van de project life app proberen hier mijn dagen bij te houden. Een of meerdere fotootjes, een korte annekdote, afgerond doel laten zien… al dat soort dingen. 

Als bijkomstigheid wil ik ook een shop op Etsy gaan openen voor alle freubels die ik met liefde maakte om het te maken maar die geen bestemming hebben. Zo probeer ik dan mijn hobbies weer te bekostigen 😉 

Nou, ik ga met frisse moed aan de slag, voor wie dit leest: have fun! 

X Lijn(loos)

 
Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw jaar!

Posted in Algemeen