RSS
 

2 januari

02 jan

De eerste maandag in het nieuwe jaar… de kindjes naar de opvang en wij naar de sauna! Even lekker samen genieten van heerlijk warm, zwemmen in onze blote hatsekiedee en verwend worden door massages en lekkere lunch! We besloten ook dat we dit vaker moesten gaan plannen en gaan daarom kijken naar een 10-rittenkaart ofzo, een stok achter de deur om meer tijd samen ook door te brengen. Ik pikte dit punt ook meteen om toe te voegen aan mijn maandelijkse doelen. Ik had ook een boek mee, zon papieren… bijna 100 bladzijdes uit gelezen! Dus ook dat wordt een maandelijks doel: 1 boek uitlezen. 

Even twijfelden we of we uberhaupt de kindjes wel gingen ophalen (grapje, niet meteen het AMK bellen!)…

Doelen behaald vandaag:
Borduren
Lezen

 
Reacties uitgeschakeld voor 2 januari

Posted in Januari

 

Comments are closed.